Selecteaza limba:  ro en - RO -
Index Despre noi Produse Carte de oaspeti Contactati-ne
     
  Adresa Email:
  
  Numele Dumneavoastra:
  
  Limba preferata:
en     ro
   

 SC AXA COMPANY SRL    

      SC Axa Company SRL are ca obiect de activitate realizarea de transportoare  cu banda de cauciuc de uz general si elementele lor componente. Toate acestea se pot  executa si la comanda,  in functie de parametrii solicitati de client.
      Dotarea tehnica detinuta de societate cuprinde urmatoarele utilaje: strunguri, freze universale, masini de alezat si frezat, bancuri de proba, masini de rectificat interiorul si exteriorul, masini de canelat si planat, freze coordonate, raboteze, prese orizontale pentru carcasat role, masini de gaurit, aparate de sudura CO2, convertizoare sudura, polizoare, prese hidraulice intre 7 si 300 tone, ghilotine, masini de debitat teava, masini de debitat rotund, fierastraie alternative, ciocane forja.

     Prioritatea noastra este de a va oferi servicii de cea mai buna calitate. Daca aveti propuneri, sugestii sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.


 DIRECTOR GENERAL

  Ioan Salajan

 DIRECTOR COMERCIAL   Claudiu Mates
 SEF PRODUCTIE   Gheorghe Horotan
 
 ADRESA SEDIU    Str. Mihai Eminescu nr. 6, Loc. Paulesti, Satu Mare
 ADRESA PUNCT DE LUCRU    Str. Principala nr.105 , Loc. Paulesti, Satu Mare
 TELEFON   +40-261-757.528
 FAX   +40-261-757.528


   
 Index |  Acces cont |  Parola pierduta |  Email cu noutati |  Sugestii / Pareri personale |  Despre noi |  Contactati-ne
Copyright 2021 - www.axacompany.ro. All rights reserved.
 Powered by Ardeal Soft